|
||
گاهی شده گشنه مان است.. غذایی میگذارند جلو ی مان نه رنگی دارد نه بویی...
گاهی گشنه هستیم... فرصت کم است... جلوی مان برنج اعلا!ی نپخته میگذارند...
گاهی گشنه هستیم... جلوی ما کاهو، گوجه ، پیاز و خیار را میگذارند...
گاهی گشنه هستیم ... خورشتی خوش آب و رنگ را جلویمان میگذارند.. لقمه اول را میگذاریم.. هرطور شده آن را قورت میدهیم...
گاهی ما گرسنه ی دانستن موضوعی هستیم...
ولی نوشته خام است...
طرح بندی و آرایش نامناسبی دارد...
گسستگی دارد...
مهارتی چیزی کم یا زیاد دارد!
خوب نوشتن مثل هنر آشپزی است... آن برای تَن این برای روان!
هیچکس بدون تکرار تجربه آشپزی، آشپز خوبی نمیشود...
هیچ آشپز خوبی بدون عشق به آشپزی، آشپزی عالی نمیشود...
همین!
|
||
تاریخ و زمان انتشار: یک شنبه 22 اردیبهشت 1392 |
||
تهیه و تنظیم: عبدالله خدمتگزار | ||
منبع : آفرینش یک کارآفرین |