بی شک در آینده رسانه های دیجیتال مهمترین بستر انتقال مفاهیم انقلاب خواهد بود. این حوزه در زمانی نه چندان دور تمام شئون فرهنگی را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد، این نکته بر همگان روشن است که رسانه های دیجیتال یک فرصت برای انقلاب اسلامی است.
بدیهی ست که برپایی و برگزاری این گونه از جشنواره و نمایشگاه ها به عنوان یک رویداد مهم فرهنگی می تواند برای مقابله با تهدیدهای فضای نوین فرصتی گران بها باشد. جشنواره و نمایشگاهی که محور آن محتواست و تلاش دارد تا تمامی شئون مختلف محتوای فرهنگی مورد نیاز نظام اسلامی را در بر بگیرد. از معارف اسلامی و اهل بیت علیهم السلام که به عنوان ریشه و بنای انقلاب اسلامی است گرفته تا دفاع مقدس که موجب تناور شدن درخت انقلاب شد و ثمره های آن یعنی بیداری اسلامی را در پی داشت، تا تهدیداتی که این انقلاب در حوزه جنگ نرم غرب علیه ایران اسلامی و سبک زندگی اسلامی ایرانی با آن روبروست.
موضوعات راهبردی و مهمی که نیاز است در کنار هم قرار گیرند تا برای رفع خلاء تولید محتوای فاخر و مورد نیاز آنها هم افزایی و هم اندیشی لازم با استفاده از بستر نمایشگاه صورت پذیرفته و جریان سازی و بستر سازی لازم برای تولید و توسعه محتوای منطبق بر فرهنگ اسلامی و با دستان توانمند جوانان انقلابی انجام پذیرد ان شا الله.
بررسی محصولات حاضر در نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی، در شش بخش اصلی معارف اسلامی و اهل بیت، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، جنگ نرم، بیداری اسلامی و سبک زندگی اسلامی ایرانی و در سه قالب نرم افزارهای رسانه ای، پایگاه های اینترنتی و بازی های رایانه ای صورت پذیرفت.
از آن رو که دسترسی بسیاری از شرکت کنندگان به ابزارهای سخت افزاری و نرم افزاری در سطحی یکسان بوده است و طبعاً آنچه برگزیدگان جشنواره را از دیگران برجسته می کند، ایده های نو و کارکردسازی مفیدتر برای کاربران مشتاقی است که به دنبال محتوای گفتمان انقلاب اسلامی و ابعاد آن در قالب رسانه های دیجیتال می باشند، هیات داوران اعلام می دارد که داوری در 6 بخش و 3 قالب نرم افزارهای رسانه ای، پایگاه های اینترنتی و بازی های رایانه ای انجام شد و در قالب های نرم افزار های رسانه ای و پایگاه های اینترنتی ضمن تقدیر از فعالیت ها و تولیدات نهادی دولتی و نیمه دولتی و تاکید بر گسترش آنها، نگاه خود را به سمت تولیدات مردمی و خصوصی منعطف کرد تا این تشکل های مردمی تقویت شده و گسترش پیدا کنند، همچنین با توجه به پیشرفت های مداوم بازی های رایانه ای، ضمن تقدیر از تولیدات سال های گذشته و همچنین محصولاتی که تا زمان برگزاری این جشنواره و نمایشگاه به بازار عرضه نشده اند، نگاه خود را به بازی های عرضه شده در سال جاری با تاکید بر مردمی بودن این تولیدات منعطف نمود. هیئت داوران نخستین جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی با امید به آنکه تجربه ی برگزاری این جشنواره و نمایشگاه، همراه با دیدگاه ها و بازخوردهای کاربران و فراهم آورندگان محصولات در گسترش محتوای متعهدانه و انقلابی، سبب ساز رفع کاستی های موجود و تولیدات فاخر تر شود، نتایج داوری خود را تقدیم می کند:
در بخش معارف اسلامی و اهل بیت
به دلیل زیبایی و جذابیت طراحی رابط کاربری، دسته بندی مناسب موضوعات و استفاده از محتوای پژوهشی مناسب ، مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب نرم افزارهای رسانه ای تعلق می گیرد به نرم افزار رسانه ای ترنم وحی، از شرکت نرم افزاری ترنم و جناب آقای محمد مهدی علی محمدی.
به دلیل ارائه جامع معارف دینی و پاسخگویی به شبهات مبتنی بر منابع اصلی دین به چند زبان زنده دنیا مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب پایگاه های اینترنتی تعلق می گیرد به پایگاه اینترنتی islamquest.net (ایسلام کوئست دات نت) و آیت الله مهدی هادوی تهرانی.
به دلیل توجه به مفاهیم قرآنی و آموزه های مذهبی در ساخت بازی برای رده سنی کودک و نوجوان با سبکی متفاوت و نوآوری در آموزش الکترونیکی معارف اسلام و اهل بیت.
مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب بازی های رایانه ای تعلق می گیرد به بازی رایانه ای رانده شده از دانش بانک و جناب آقای محمد علی عرب.
در بخش انقلاب اسلامی
به دلیل ساختار چندرسانه ای مناسب و ضرورت جبران خلأها در حوزه بصیرت و بصیرت افزایی و همچنین پرداختن به خواص مردود ، مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب نرم افزارهای رسانه ای تعلق می گیرد به نرم افزار رسانه ای نرم افزار رسانه ای دو روی سکه از موسسه آرمان و جناب آقای مجید عسگری.
به دلیل پرداخت مناسب و دقیق به موضوع جریان شناسی و ارائه محتوای به روز و مناسب، مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب پایگاه های اینترنتی تعلق می گیرد به پایگاه اینترنتی (دیدبان دات آی آر) و جناب آقای محمد لسانی didban.ir .
به دلیل پرداخت مناسب به مبحث مبارزه با استکبار و استکبار ستیزی با استفاده از گرافیکی جذاب ، مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب بازی های رایانه ای تعلق می گیرد به بازی رایانه ای حادثه در تهران از اورمزد پارسه و جناب آقای سامان نوین.
در بخش دفاع مقدس
به دلیل زیبایی و سادگی کاربری و تنوع اطلاعات و تناسب اطلاعات با مخاطبان و همچنین پرداخت به زندگی و سیره سرداران شهید دفاع مقدس ، مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب نرم افزارهای رسانه ای تعلق می گیرد به نرم افزار رسانه ای آن ها از موسسه آفرینش های هنری رنگ خدا و جناب آقای حسن تمیزی.
به دلیل پرداخت مردمی و خالصانه و همچنین جامعیت تولید محتوا در حوزه دفاع مقدس ، مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب پایگاه های اینترنتی تعلق می گیرد به پایگاه اینترنتی (شفیق فکه دات آی آر) shafighefakeh.ir .
به دلیل روایتی زیبا و برداشتی متفاوت و اثرگذار از ترکیب تخیل و واقعیت به صورت باور پذیر، مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب بازی های رایانه ای تعلق می گیرد به بازی رایانه ای مسیر عشق از رسانه شکوه کویر و جناب آقای عماد رحمانی.
در بخش جنگ نرم
به دلیل غنای محتوا و پرداخت مناسبی به عرفان های نو ظهور، استفاده از منابع اصیل، جستجوی ساده و پیشرفته،دسترسیهای متنوع و آسان به اطلاعات ، مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب نرم افزارهای رسانه ای تعلق می گیرد به نرم افزار رسانه ای عرفان ها از شرکت داده پردازی نستوه و جناب آقای محمد علی احمدی منش.
به دلیل ایجاد شبکه ای از نیروهای انقلابی و فعال در فضای مجازی و همچنین تولید محتوای مردمی، مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب پایگاه های اینترنتی تعلق می گیرد به پایگاه اینترنتی 702.irو جناب آقای رحمان جلالی.
به دلیل ارائه مفهومی اثر گذار و داستانی جذاب برای بازی های آنلاین و جذب مخاطب بین المللی، مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب بازی های رایانه ای تعلق می گیرد به بازی رایانه ای آسمان دژ 2 از توسعه گر شبیه ساز و جناب آقای فرزام ملک آرا .
در بخش بیداری اسلامی
به دلیل ارائه مباحث تخصصی در حوزه دشمن شناسی با تمرکز بر مبحث فراماسونری، مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب نرم افزارهای رسانه ای تعلق می گیرد به نرم افزار رسانه ای پژوهه شیطان از گروه پژوهشی هنری حنیف و جناب آقای محمد تقی زاهدی .
به دلیل ارایه مناسب محتوایی جامع و تولیدی و مواجهه کارشناسانه با مسائل روز، مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب پایگاه های اینترنتی تعلق می گیرد به پایگاه اینترنتی (تی وی شیعه دات کام) و حجت الاسلام غلامعلی بهرامیTvshia.com .
به دلیل تلاش در ساخت بازی رایانه ای با موضوع مبارزه با طاغوت های زمان در منظقه آسیا و استفاده از جلوه های سینمایی جذاب، مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب بازی های رایانه ای تعلق می گیرد به بازی رایانه ای نجاتگر از سینا دیتا و جناب آقای سعید مجید زاده .
در بخش سبک زندگی اسلامی ایرانی
به دلیل زیبایی رابط کاربر، رنگبندی مناسب، استفاده از جلوههای بصری، به کارگیری محتوای چند رسانهای در موضوع خانواده و سبک زندگی به صورت کوتاه و موجز ، امکانات فنی متنوع ، مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب نرم افزارهای رسانه ای تعلق می گیرد به نرم افزار رسانه ای خانواده ایرانی از موسسه آسمانه نقش فردا و جناب آقای مهدی عباسی.
به دلیل ایجاد محفلی بدیع و جدید در راستای تولید محتوای مردمی و اثر گذار در خصوص سبک زندگی اسلامی ایرانی مباحث و معارف مورد نیاز قشر انقلابی، مقام اول جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در قالب پایگاه های اینترنتی تعلق می گیرد به پایگاه اینترنتی (پوستر مومنت دات ای آر) postermovement.ir از نهضت مردمی پوسترهای انقلاب و جناب آقای مسعود حق دوست به نمایندگی از این نهضت.
در بخش سبک زندگی اسلامی ایرانی و در قالب بازی های رایانه ای اثری حائز رتبه برتر شناخته نشد.
با توجه به اختصاص یک بخش جانبی به سایت های خبری به دلیل نو آوری در قالب تولید و ارائه خبر برپایه خبرگزاری موبایلی و همچنین فعالیت مستمر خبری و پوشش موثر اخبار نمایشگاه و اطلاع رسانی دقیق لوح تقدیر جشنواره رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی تعلق می گیرد به سایت خبری Seraj24.ir و جناب آقای مجتبی علی پور.
همچنین هیات داوران ضمن تقدیر از کلیه موسسات و مجموعه های حاضر در نمایشگاه به واسطه تلاش در غرفه آرایی مطلوب و مناسب، به دلیل طراحی و اجرای فضایی متفاوت و مخاطب پسند بر پایه نماد های اسلامی و ایرانی، لوح تقدیر نمایشگاه تعلق می گیرد به موسسه هنری و رسانه ای سما و جناب آقای محمد عبدی و سایت شهدای ایران و سرکار خانم کبری احمدی. |